Ken jij je correcte bh-maat?
Ken jij je correcte bh-maat?
Ken jij je correcte bh-maat?
Ken jij je correcte bh-maat?
Elke look begint bij perfect passende lingerie
Het blijft verbazingwekkend, maar liefst 75% van alle vrouwen draagt een bh in een verkeerde maat, terwijl 40% van de broekjes in een onjuiste maat gekocht worden.

Goed passende lingerie is nochtans een must. Een perfect zittende bh geeft je een mooie, rechte houding, werkt afslankend, en biedt perfecte ondersteuning. Een verkeerde bh-maat zorgt niet alleen voor pijn maar ook dat je lichaam er niet mooi uitziet onder je kleding.

De meeste steun voor de borsten komt vanuit de rug, terwijl een bh perfect horizontaal moet zitten om het doorhangen van de borsten te vermijden. De schouderbandjes mogen niet te strak zitten, te hard aangespannen zorgen ze voor insnijdingen van de huid, terwijl beugels nooit op de zijkant van het borstweefsel mogen drukken.

Als je bh-maat correct is, voelt je niets dan comfort.
Je bh-maat kan doorheen het leven wijzigen door veranderingen in je gewicht, zwangerschap en menopauze. Hou dus rekening met de veranderingen van je lichaam en laat je borstomtrek en cupmaat geregeld opmeten door een professional. Ga zeker niet een lingeriesetje passen op basis van benadering in grootte en vormgeving.

Daarnaast is het belangrijk om het perfecte model te vinden voor de vorm van je borsten en lichaam. Zo kan het dat bepaalde modellen mogelijk toch niet voor je zijn weggelegd. Dit, terwijl je het model zo leuk vindt.

Persoonlijk advies voor het kiezen van lingerie is dus heel belangrijk en de beste manier om een ‘pijnlijke’ miskoop te vermijden.

Tijd voor de harde waarheid: ken jij je correcte bh-maat? Heb je geen een idee of twijfel je? Kom dan langs bij Lingerie Ultime, laat je opmeten. We helpen je graag het perfect passende lingeriesetje te vinden.