Onze aanpak
Onze aanpak
Onze aanpak
Onze aanpak
Advies en tips om in de juiste lingerie te stralen
Naast het opmeten en correct bepalen van uw bh-maat, kan je bij Lingerie Ultime ook rekenen op heel wat professioneel advies en tips voor perfect zittende lingerie en ondergoed. Het is immers belangrijk dat naargelang je lichaamsvormen en borstvorm je ook het meest geschikte model vindt.

We zorgen er ook voor dat je de verkozen lingerie volgens de regels van kunst aantrekt. Een goed passende bh geeft je een goede houding, werkt afslankend en biedt een perfecte ondersteuning via je rug.

Lingerie en ondergoed staat nagenoeg in relatie tot de rest van je outfit. Vertel ons dan ook waarom je een bepaald lingeriestuk nodig hebt of welke kleren je je erop wilt dragen. Zo kunnen we je helpen met speciale lingerie voor uitgesneden jurken en topjes of verschillende modellen zonder schouderbandjes.
 
We begeleiden je verder in de keuze van stijl en kleuren die mooi aansluiten op jouw huidskleur en geven je alle nodige informatie over de materialen en de beste manier om ze te wassen en te onderhouden.

Geen idee hoe je de juiste maat van figuur corrigerend ondergoed of shapeware bepaalt? Lingerie Ultime vertelt je alles over de maten, hoe je het ondergoed vlotjes aan en uit krijgt, en wat de soms verbazingwekkende effecten zijn. Ook voor het behouden van een mooie, rimpelvrije decolleté kunnen we je helpen met een comfortabele slaap-bh.

Er hoeft in onze lingeriewinkel geen schaamte te zijn. Voel je op je gemak en zeg gerust wat je denkt. Elk lichaam is immers uniek en elk soort lingerie of ondergoed voelt anders aan. Samen vinden we zonder twijfel het perfecte lingeriesetje dat uiterst comfortabel aanvoelt én je doet stralen.

Nog vragen? Neem dan contact op en leg je vraag aan ons voor of kom langs in onze winkel.